Ondernemer worden?

PASSIE VOOR KAAS....
WORD ONDERNEMER BIJ ZUIVELLAND!!!
Meld u aan voor een informatief gesprek via info@zuivelland.nl

Oorsprong

Zuivelland is een franchiseformule, met 6 kaasspeciaalzaken, die sinds 2006 deel uit maakt van De Kaasspecialist organisatie

De kaasspeciaalzaken zijn vooral gevestigd in het westen van Nederland. Kaas maakt een heel groot deel uit van onze activiteiten. Dat blijkt wel uit ons assortiment, de inrichting van onze winkels en het enthousiasme van onze ondernemers en de medewerkers, kortom, dat blijkt uit alles!

We nodigen u van harte uit om het niet te laten bij een bezoek aan onze site (hoewel die uiteraard ook zeker de moeite waard is), maar om KAAS te komen zien en PROEVEN bij onze kaasspeciaalzaken. 

Franchise
De Zuivelland kaasspeciaalzaken zijn lekkere eetwinkels! De consument vindt hier ideeën te over om voor ieder moment van de dag een passende KAAS invulling te hebben. Of het nu gaat om de plak kaas op een snee brood bij het ontbijt, een eenvoudige lunch, of om een borrelmoment of diner, er zijn talloze ideeën te vinden! De Zuivelland winkels zijn gezellige en sfeervol ingerichte speciaalzaken met een duidelijke kaasuitstraling en gevoel voor kwaliteit. Bij het invullen van het assortiment wordt altijd naar lokale omstandigheden gekeken. De basis is ten allen tijde Noord Hollandse Blond, diverse Goudse, traditionele Boerderijkaas en een groot assortiment buitenlandse kaas i.c.m. verse noten, olijven, tapas, salades en bijpassende wijnen.

Wat kunt u verwachten van Zuivelland als franchisegever?

Zuivelland is een full service franchise organisatie die zich volledig richt op het samenwerken met zelfstandige franchiseondernemers. Inkoop, boekhouding, reclameprogramma met folders, winkelinrichting, winkelbegeleiding en opleiding worden verzorgd. Al deze activiteiten zijn erop gericht om de franchiseondernemers alle tijd te kunnen laten besteden aan wat nodig is voor het verkoopmoment, namelijk het verzorgen en presenteren van de producten en natuurlijk het contact met de consument!

Wat verwacht Zuivelland van de zelfstandige franchiseondernemers?
De franchiseondernemer is de gastheer (m/v) en runt op professionele wijze zijn eigen winkel. Als de manier waarop hij/zij dit doet aansluit bij de uitstekende kwaliteit van de Zuivelland producten dan is het voor de consument een prima plek om er wekelijks terug te komen. (Gast)vriendelijkheid, productkennis, liefhebber zijn van mensen en van kaas, open communiceren, leergierig, doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en kwaliteit gerichtheid zijn een aantal kernwoorden die een franchiseondernemer eigen moeten zijn om een succesvolle Zuivelland ondernemer te kunnen zijn/worden. Daarnaast verwachten we dat uit uw verleden blijkt dat u goed met geld kunt omgaan en een bedrag achter de hand heeft om te kunnen investeren. Als u bijvoorbeeld ervaring heeft in de retail, of als kok in een restaurant of u heeft vinologie als hobby, dan heeft u al extra nuttige bagage in huis om u snel thuis te voelen in een Zuivelland winkel

Heeft u interesse?
Neem dan contact op, of bel ons op 035-6024321.
Op dit moment zijn er concrete mogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer