Kaaskaart

Met de kaaskaart spaart u het hele jaar door kaaspunten. Ook ontvangt u via de mail regelmatig verrassende coupons met fantastische aanbiedingen.

De Kaaskaart:
Met de kaaskaart spaart u het hele jaar door kaaspunten. Ook ontvangt u via de mail regelmatig verrassende coupons met fantastische aanbiedingen. Via de email houden wij u op de hoogte van alle activiteiten in de winkel.

Hoe krijg ik de gratis kaaskaart:

Na het invullen van het registratieformulier in de winkel, krijgt u de kaaskaart van uw kaasboer en deze is direct te gebruiken.

Hoe werkt het sparen en verzilveren:

Bij elke 5 euro die u besteedt, ontvangt u een kaaspunt. De kaaspunten kunt u verzilveren voor korting op uw aankopen of sparen voor een product. Wanneer u 40 kaaspunten heeft gespaard ontvangt u 4 euro korting op uw aankopen. Na het in ontvangst nemen van de kaaskaart kunt u direct de Kaas App downloaden en kunt u direct beginnen met het sparen van kaaspunten. Deze punten worden digitaal bijgeschreven op uw kaaskaart.

Op de hoogte houden en nog meer:
We hebben veel aan u te vertellen. In de eerste plaats over de mooie producten die wij aanbieden. Maar ook over de vele activiteiten die in onze winkels plaatsvinden willen wij u tijdig informeren zoals proeverijen en demonstraties. Regelmatig ontvangt u van ons een email of nieuwsbrieven vol met informatie over onze producten.

Verlies of diefstal:

Meld verlies of diefstal direct in de winkel. Deze kan uw Kaaskaart blokkeren. Uw gespaarde kaaspunten worden dan overgezet op een nieuwe Kaaskaart.

Saldochecker: